“Madame Butterfly” (Kate) de Puccini amb Cristina Gallardo-Domâs i Roberto Aronica, sota la direcció artística de Lindsay Kemp i musical de Marco Armiliato i “La Verbena de la Paloma” de Tomás Bretón, dirigida per Álvaro Albiach i Comediants (aquesta última també representada al Festival d’Òpera de Sagunt). En el Festival de Otoño de Madrid “Prima la Musica poi le parole” de Salieri amb la direcció artística de J.A. Sànchez. En el Festival de Música de Granada “La Flauta Màgica” (Papagena) de Mozart, dirigida musicalment per Josep Pons i “la Verbena de la Paloma” de Tomás Bretón dirigida musicalment per Antoni Ros Marbà, amb dues dirigides escènicament per “Comediants”. i en el Festival Internacional de Santander “Gianni Schicchi” de Puccini amb Joan Pons i Aquiles Machado.

    Ha cantat en el Palau de la Música Catalana la zarzuela “Luisa Fernanda” de F.M. Torroba, dirigida per Albert Argudo i la “Missa de la Coronació” de Mozart, dirigida per Josep Vila.

    Ha interpretat a l’Auditori Nacional de Madrid i a l’Auditori de Palma de Mallorca “El Pessebre” de Pau Casals, dirigit per Salvador Brotons.

    Ha participat en el cicle de concerts  de l’Orquestra Simfònica del Vallès cantant el “Requiem” de Mozart dirigit per Pierre Cao. 

    Ha cantat  a la Mezquita de Córdoba i al Festival

de Otoño de Jaén el “Magnificat” i la “Cantanta 147” de Bach.

Ha cantat a la Basílica de Begoña de Bilbao “El Messies” de Handel amb l’Escolania de Montserrat, dirigit per Quim Piqué.

    Ha cantat en el “Two Cathedrals Festival” d’Irlanda del Nord,

“La Creació”de Haydn, dirigida per David Jones.

    Ha fet una gira pels millors teatres d’Holanda cantant “Frasquita” de Carmen de Bizet.

    Ha cantat un concert de Música Espanyola en el Teatre d’Òpera de Sao Paulo (Brasil).

    Ha fet un concert al Teatre de Lyon i ha cantat al Festival liryque des deux Catalognes (França) la “Susanna” de “Les Bodes de Fígaro” de Mozart. 

    Ha estrenat i enregistrat la Cantata “Contranit” composada per Albert Guinovart, sota la direcció escència de Pep Bou i musical d’Agustí Vidal.

    Ha gravat amb l’Orquestra de Cadaqués, dirigit per Phillipe Entremont,

el Conte musical per a nens “La Caixa de Joguines” de Claude Debussy.

    Ha acompanyat a Josep Carreras i a la Royal Opera House Orch, dirigida per David Giménez, en el concert que va tenir lloc en ocasió del Centenari del F.C.Barcelona a l’estadi “Camp Nou”.


<<

web design: joan pons moll